Passie voor styling

Vol passie en met vele jaren ervaring met het inrichten van Kantoren, Kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang, Hospice Het Tij te Zaandam en Annas Huis Te Zaandam, heb ik sinds zes jaar van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Daarnaast heb ik met succes een opleiding Vastgoedstyling gedaan. Je kunt mij in huren voor Vastgoedstyling, Verkoopstyling of als Personal Inkoper voor een make – over of voor het inrichten van een woning. Met mijn ervaring als eigenaar van een woonwinkel weet ik de juiste inkoop adressen te vinden.

 

Meubelverhuur/Styling

Omdat het bij de verkoop van vastgoed niet alleen om de styling, maar ook om de juiste meubels is er ook de mogelijkheid tot het huren van meubels. Deze service bied ik aan in samenwerking met andere partijen. Door mijn ervaring met woonstijlen en vele klantcontacten vanuit de winkel onderscheidt ik mij van andere stylisten. 

 Samen succes

Als je wilt dat het slagingspercentage voor de verkoop van de woning aanzienlijk stijgt dan kunt je mij inhuren voor het verkoop klaar maken van je woning. Met relatief geringe kosten- afhankelijk van de huidige inrichting, type woning en uw wensen- kan ik je woning beter verkoopbaar maken. Een pakkende foto presentatie op Funda trekt eerder de aandacht van aspirant kopers. Dit resulteert in een snellere verkoop, waarbij de vraagprijs gehandhaafd kan blijven, of juist in waarde kan stijgen.