Kennismaking intakegesprek

Stel je staat  voor de beslissing om je woning te verkopen en bent geïnteresseerd in het restylen van je huis maak dan een afspraak. Ik kom graag bij je langs een kennismaking en een uitleg van de voordelen van een restyling van de woning waarna je binnen een week een vrijblijvende offerte op maat ontvangt.

Tijdens dit intakegesprek ( ca. 1 uur ) bespreken ik de bijzonderheden en de knelpunten van de woning. Wat maakt jouw huis uniek? Waar ben je op gevallen toen je dit huis kocht? We lopen door de hele woning en de buitenruimtes heen en ik bekijk de woning door de ogen van de kijkers.

In de offerte die je ontvangt staat beschreven het aantal ingeschatte uren en eventuele accessoires die aangeschaft kunnen worden. In deze offerte omschrijf ik duidelijk de werkzaamheden die je eventueel zelf kunt uitvoeren of kunt laten uitvoeren.

Denk hierbij aan het schilderen van een muur of aan opruimen van de zolder. Ook vermeld ik duidelijk het afgesproken beschikbare budget voor de aankoop van de accessoires etc.

Na de goedkeuring van de offerte kan de restyling beginnen. De handen gaan uit de mouwen en voer ik uit wat we zijn overeengekomen. Alle ruimtes zoals overeengekomen in de offerte pak ik aan en werk zoveel mogelijk met je eigen meubels en accessoires.

Na restyling van de totale woning komt de woningfotograaf voor de foto’s.. De woning is binnen twee dagen verkoopklaar en kan optimaal gepresenteerd worden op verkoopsites zoals oa. Funda. Tevens zal ik je nog voorzien van tips en aanbevelingen om je woning netjes te presenteren op een open dag.

Tarieven

  • Tarief vanaf €55,00 per uur (Met onze hands-on werkwijze neemt een gemiddelde styling maar 6-16 uur in beslag)
  • Gastvrouw bij open huis / bezichtigingen op basis van uurtarief.

 

 

 

Werkplek restyling

Ik werk met diverse partijen samen en kom ook graag langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om een werkplek te restylen. dit kan in het klein thuis, maar ook voor bedrijven ben je bij mij aan het juiste adres. Korte lijnen, een andere uitstraling kan al snel met wat aanpassingen. Maar ook voor een grotere aanpak heb ik een team met specialisten waar ik een beroep op kan doen.  Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Vraag gerust naar alle mogelijkheden, we maken voor iedere klant een passend pakket.

* Alle pakketten zijn excl. 21% BTW.