Adviesgesprek

Stel je staat  voor de beslissing om je woning te verkopen, dan kom ik graag bij je langs voor een adviesgesprek. Samen gaan we voor het beste resultaat voor de Funda presentatie.                    Je kan namelijk maar een keer een eerste indruk achterlaten.

Tijdens dit adviesgesprek ( ca. 1 uur ) bespreek ik de bijzonderheden en de knelpunten van de woning. Wat maakt jouw huis uniek? Waar ben je op gevallen toen je dit huis kocht? We lopen door de hele woning en de buitenruimtes heen en ik bekijk de woning door de ogen van de kijkers. Samen maken we een lijstje wat je allemaal moet aanpakken voordat de fotograaf komt. Denk hierbij aan het schilderen van een muur of aan het opruimen van de zolder. maak ook alvast een plan wat gaat mee en wat kan zeker weg. Door ruimte te maken kun je mooiere foto’s laten zien op funda.

 

Tarieven

  • Tarief adviesgespek 125 euro ex btw
  • Gastvrouw bij open huis / bezichtigingen op basis van uurtarief.

 

 

 

Werkplek restyling

Ik werk met diverse partijen samen en kom ook graag langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om een werkplek te restylen. dit kan in het klein thuis, maar ook voor bedrijven ben je bij mij aan het juiste adres. Korte lijnen, een andere uitstraling kan al snel met wat aanpassingen. Maar ook voor een grotere aanpak heb ik een team met specialisten waar ik een beroep op kan doen.  Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Vraag gerust naar alle mogelijkheden, we maken voor iedere klant een passend pakket.

* Alle pakketten zijn excl. 21% BTW.